Pomazánka z husích jater

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Sádlo škvařené
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Játra husí
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 718 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 353 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 813.8 mg
  • Draslík 390.1 mg
  • Vláknina 1779.5 mg
  • Vitamín A 1779.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra omyjeme a namočíme na 2-3 hodiny do mléka.

  • 2

    Osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a dusíme doměkka. Necháme vychladnout.

  • 3

    Vše umeleme i s vejci uvařenými natvrdo, přidáme hořčici, pepř a sůl a utřeme do krému.

Komentáře k receptu