Uzený úhoř s vejci

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 1.2 g Máslo čerstvé
  • 300 g Úhoř uzený
  • 50 g Kaviár
  • 1 ks Citrony
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 455 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 479 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 748.8 mg
  • Draslík 594.8 mg
  • Vláknina 3333.3 mg
  • Vitamín A 3333.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzeného úhoře stáhneme, vykostíme a nakrájíme na silnější plátky. Na másle usmažíme rozšlehaná vejce se solí, na závěr přimícháme jemně posekanou pažitku. Citron nakrájíme na plátky a poklademe kaviárem.

  • 2

    Plátky úhoře servírujeme s míchanými vejci a citronem s kaviárem.

Komentáře k receptu