Tagtiatelle s fenyklem a lososem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Kopr čerstvý
  • 200 g Losos - filety
  • 300 g Těstoviny Tagliatelle
  • 500 ml Voda pitná
  • 80 ml Olej olivový extra panenský
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Fenykl sladký - hlíza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 517 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 607 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 26 mg
  • Draslík 431.6 mg
  • Vláknina 7483 mg
  • Vitamín A 7483 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulky nakrájíme na stroužky. Rozpálíme olej a cibulky chvíli vaříme. Přidáme lososa nakrájeného na kostičky a zvolna podusíme 5 minut. Osolíme a opepříme.

  • 2

    Ve slané vodě spaříme fenykl nakrájený na slabé plátky, vyjmeme ho děrovačkou a přidáme na pánev.

  • 3

    Ve stejné vodě uvaříme tagliatelle „al dente", scedíme a krátce

  • 4

    dovaříme v omáčce.

  • 5

    Dochutíme koprem a pokapeme panenským olivovým olejem.

Komentáře k receptu