Pikantní směs ze svíčkové

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 500 g Hovězí svíčková
  • 120 g Kečup
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 200 g Paprikové lusky čerstvé
  • 100 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 295 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 270 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 52.5 mg
  • Draslík 824.5 mg
  • Vláknina 2949.8 mg
  • Vitamín A 2949.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 61.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, opepříme a osmahneme na rozehřátém oleji. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 2

    Chvíli před koncem dušení přidáme k masu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, feferonky a očištěné, na plátky nakrájené žampiony.

  • 3

    Nakonec vmícháme kečup, vše zalijeme vínem, promícháme a jen prohřejeme.

Komentáře k receptu