Krkovička plněná vinnou klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 20 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 1.6 mg
- Draslík 3 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.
-
2
Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka.
-
3
Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem.
-
4
Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme.