Teplý letní salát

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 1 ks Brokolice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cuketa
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pórek
  • 3 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.28 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 260 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 772.5 mg
  • Vláknina 18840 mg
  • Vitamín A 18840 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 177.5 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nasekanou cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji. Přidáme očištěné, na kostičky nakrájené papriky a cuketu, oloupanou, na kolečka nakrájenou mrkev, očištěné fazolky, omytý, na kolečka nakrájený pórek, omytou, na růžičky rozebranou brokolici. Podle chuti osolíme a vše chvíli restujeme.

  • 2

    Když je zelenina poloměkká a křupavá, upravíme ji na talíře.

  • 3

    Podáváme s tmavým pečivem.

Komentáře k receptu