Treska jako mozeček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 259 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 249 mg
  • Draslík 95.7 mg
  • Vláknina 860.5 mg
  • Vitamín A 860.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené filé, osolíme a okmínujeme. Dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí.

  • 2

    Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a upravíme jako mozeček.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu