Fazole s uzeným masem v jednom hrnci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 19 g
- Sodík 982 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 62.7 mg
- Draslík 442.1 mg
- Vláknina 7740.3 mg
- Vitamín A 7740.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přes noc namočené fazole vaříme spolu s uzeným masem. Přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a bobkový list.
-
2
Když jsou fazole i maso měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Svrchu sebereme trochu mastného vývaru a rozmícháme v něm lžíci hladké mouky. Necháme krátce povařit.
-
3
Podáváme s čerstvým chlebem.