Vepřové závitky s pepřem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 27 g
- Sodík 166 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 95.8 mg
- Draslík 419.7 mg
- Vláknina 55.5 mg
- Vitamín A 55.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na řízky, odblaníme je, naklepeme, osolíme a opepříme. Na jedné straně je pokapeme máslem a svineme. Závitky sepneme párátkem nebo jehlicí.
-
2
V kastrole rozpálíme máslo a maso po celém povrchu opečeme. Mírně podléváme a dusíme doměkka.
-
3
Nakonec šťávu zahustíme hladkou moukou.
-
4
Podáváme s žemlovým knedlíkem.