Vepřové kotlety s česnekem v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 4 ks Česnek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 114 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 69.9 mg
  • Draslík 363.1 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.

  • 2

    Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala.

  • 3

    Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme.

  • 4

    Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu