Vepřové maso po myslivecku v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 200 g Zelenina kořenová
  • 0.5 kávová lžička Kmín celý
  • 4 ks Nové koření celé
  • 6 ks Jalovec
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Česnek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 dl Víno červené
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2385 kcal
  • Sacharidy 204 g
  • Tuky 120 g
  • Sodík 321 mg
  • Bílkoviny 129 g
  • Uhlovodany 202 g
  • Cholesterol 370.3 mg
  • Draslík 2375.5 mg
  • Vláknina 97312 mg
  • Vitamín A 97312 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12700.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, nakrájíme na 4 plátky, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Koření umeleme v mlýnku.

  • 2

    Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, namleté koření, osolíme a krátce osmahneme.

  • 3

    Porce masa položíme na sádlem pomazaný alobal, pokryjeme zeleninou, pokapeme vínem a alobal dobře uzavřeme. Balíčky dáme na plech a pečeme ve středně horké troubě asi 40 minut.

  • 4

    Podáváme s brambory a brusinkovým nebo jeřabinovým kompotem.

Komentáře k receptu