Vepřová roláda pečená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Šunkový salám
  • 500 g Vepřové maso libové
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1882 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 137 g
  • Sodík 12718 mg
  • Bílkoviny 126 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 856.6 mg
  • Draslík 413.9 mg
  • Vláknina 24849 mg
  • Vitamín A 24849 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12659.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, hořčicí a poklademe plátky salámu. Na ně položíme nařídko usmažená vajíčka, posypeme jemně nakrájenou okurkou, zatočíme, ovážeme nití a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran.

  • 2

    Podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme za občasného podlévání doměkka.

  • 3

    Podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu