Vepřová roláda pečená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1882 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 137 g
- Sodík 12718 mg
- Bílkoviny 126 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 856.6 mg
- Draslík 413.9 mg
- Vláknina 24849 mg
- Vitamín A 24849 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12659.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, hořčicí a poklademe plátky salámu. Na ně položíme nařídko usmažená vajíčka, posypeme jemně nakrájenou okurkou, zatočíme, ovážeme nití a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran.
-
2
Podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme za občasného podlévání doměkka.
-
3
Podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo rýží a zeleninovým salátem.