Treska smažená ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 29 g
- Sodík 1325 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 130.7 mg
- Draslík 656.9 mg
- Vláknina 3020 mg
- Vitamín A 3020 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme.
-
2
Z vajec rozšlehaných s vínem, z prosáté hladké a hrubé mouky, oleje a soli připravíme těstíčko, ve kterém porce ryby smáčíme. Zvolna je smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.
-
3
Ihned podáváme.