Smažená treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1455 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 113.9 mg
- Draslík 664.5 mg
- Vláknina 3344 mg
- Vitamín A 3344 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.
-
2
Obalené ryby smažíme zvolna v horkém tuku do zlatavé barvy.
-
3
Ihned podáváme.