Aljašská treska na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 1290 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 78.9 mg
- Draslík 647.9 mg
- Vláknina 1974.5 mg
- Vitamín A 1974.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
-
2
Potom tresky poprášíme prosátou moukou a opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou, podusíme, přidáme máslo, přilijeme víno a dodusíme.
-
3
Ihned podáváme.