Aljašská treska na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Citrony
  • 1500 g Treska aljašská
  • 30 g Sůl
  • 120 g Tuk
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 15 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 ml Voda pitná
  • 2 dl Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1290 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 78.9 mg
  • Draslík 647.9 mg
  • Vláknina 1974.5 mg
  • Vitamín A 1974.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

  • 2

    Potom tresky poprášíme prosátou moukou a opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou, podusíme, přidáme máslo, přilijeme víno a dodusíme.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu