Aljašská treska v leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1265 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 69.8 mg
- Draslík 802.9 mg
- Vláknina 699 mg
- Vitamín A 699 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme.
-
2
V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčatový protlak, lečo a vše promícháme.
-
3
Do směsi vložíme opečenou tresku a dodusíme ji.
-
4
Ihned podáváme.