Majoránková

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 30 g Tuk
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 479 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1602 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 28.5 mg
  • Draslík 481.3 mg
  • Vláknina 6096 mg
  • Vitamín A 6096 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku a zasypeme moukou. Za stálého míchání vytvoříme cibulovou jíšku. Rozředíme jí vývarem, osolíme a dobře povaříme.

  • 2

    Asi 5 minut před dovařením přidáme lžičku rozemnuté majoránky a povaříme.

  • 3

    Hotovou omáčku přecedíme a dochutíme.

Komentáře k receptu