Vločková s rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1153 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 20.9 mg
- Draslík 1313.8 mg
- Vláknina 2708.4 mg
- Vitamín A 2708.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar osolíme, uvedeme do varu a zavaříme do něj vločky.
-
2
Vaříme do změknutí, potom přidáme protlak a necháme přejít varem.
-
3
Posypeme petrželkou a každou porci posypeme strouhaným sýrem.
-
4