Treska pečená na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1288 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 81.3 mg
- Draslík 633.7 mg
- Vláknina 2069 mg
- Vitamín A 2069 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme kostí, očistíme je a omyjeme. Maso nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet je nařízneme a do zářezů vložíme plátky omytého citronu.
-
2
Tresku osolíme, poprášíme prosátou moukou, vložíme do pánve s tukem a v troubě rychleji opečeme. Při pečení přeléváme výpekem.
-
3
Před vyjmutím z trouby přidáme máslo a rybu přelijeme výpekem s máslem.
-
4
Ihned podáváme.