Jaternicová falešná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 925 kcal
- Sacharidy 120 g
- Tuky 33 g
- Sodík 336 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 120 g
- Cholesterol 29.1 mg
- Draslík 457.2 mg
- Vláknina 22352 mg
- Vitamín A 22352 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou krev umeleme, rozmixujeme, rozmícháme ve studené vodě a přidáme do horké vody.
-
2
Zvlášť uvaříme kroupy doměkka, slijeme je a přidáme do rozmíchané krve spolu s kořením a solí, krátce povaříme.