Jaternicová falešná

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Ječné kroupy
  • 30 g Sádlo škvařené
  • 150 g Vepřová krev
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Nové koření mleté
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 925 kcal
  • Sacharidy 120 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 336 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 120 g
  • Cholesterol 29.1 mg
  • Draslík 457.2 mg
  • Vláknina 22352 mg
  • Vitamín A 22352 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou krev umeleme, rozmixujeme, rozmícháme ve studené vodě a přidáme do horké vody.

  • 2

    Zvlášť uvaříme kroupy doměkka, slijeme je a přidáme do rozmíchané krve spolu s kořením a solí, krátce povaříme.

Komentáře k receptu