Hovězí z oháňky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Pšeničná krupice
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 500 g Hovězí oháňka
  • 1500 ml Voda pitná
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2318 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.3 mg
  • Vláknina 6433.6 mg
  • Vitamín A 6433.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí oháňku omyjeme, vložíme do studené vody a uvaříme doměkka.

  • 2

    Oháňku vyndáme, vývar přecedíme a zavaříme do něj krupici nebo dobře vypranou rýži.

  • 3

    Osolíme a posypeme petrželkou.

Komentáře k receptu