Dušená kapusta s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 300 g Kapusta hlávková
  • 10 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 357 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 493.5 mg
  • Draslík 842.5 mg
  • Vláknina 6419.5 mg
  • Vitamín A 6419.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 180.7 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě a jemně nakrájíme.

  • 2

    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme vejce a necháme srazit.

Komentáře k receptu