Dušená kapusta s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 18 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 493.5 mg
- Draslík 842.5 mg
- Vláknina 6419.5 mg
- Vitamín A 6419.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 180.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě a jemně nakrájíme.
-
2
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme vejce a necháme srazit.