Guláš ze srnčího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Slanina vepřová
  • 240 g Srnčí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 340 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 142.4 mg
  • Draslík 412.9 mg
  • Vláknina 734.5 mg
  • Vitamín A 734.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na slanině nakrájené na kostičky. Přidáme omyté, na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Dusíme ve vlastní šťávě, potom podlijeme a dusíme doměkka.

  • 2

    Vysmahneme šťávu, zaprášíme hladkou moukou, rozředíme a ještě krátce povaříme.

Komentáře k receptu