Obložené filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 5 g Celer - nať
  • 20 g Cibule
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Rajčata
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 20 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 65.6 mg
  • Draslík 126.2 mg
  • Vláknina 1799.5 mg
  • Vitamín A 1799.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme a lehce obalíme v mouce. Pečeme na oleji po každé straně asi 8 minut.

  • 2

    Oloupanou cibuli a česnek jemně nakrájíme, osmažíme na oleji a přidáme omytá, nakrájená rajčata a natě. Necháme na ohni asi 2-3 minuty a ihned obkládáme opečené filé.

Komentáře k receptu