Zbojnická pečínka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 40 g Klobása Dunajská
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Slanina vepřová
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 401 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 77.8 mg
  • Draslík 51.9 mg
  • Vláknina 1074.5 mg
  • Vitamín A 1074.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2530.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Střídavě s klobásou a cibulí nakrájenými na kolečka napichujmeme na jehlu.

  • 2

    V pekáči roztavíme nakrájenou slaninu, vložíme připravené jehly a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec zahustíme šťávu moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme a přelijeme přes maso, které jsme sundali z jehel.

Komentáře k receptu