Italská telecí pečeně s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 160 g Telecí plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 220 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 352 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 320.1 mg
  • Draslík 465.4 mg
  • Vláknina 1410 mg
  • Vitamín A 1410 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso osolíme a dusíme na másle spolu s nakrájenými rajčaty.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a posypeme uvařenými, nasekanými vejci a jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu