Šašlik z telecího masa

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 5 g Kopr čerstvý
  • 1 g Telecí plec
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 94 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 12.4 mg
  • Draslík 211 mg
  • Vláknina 6005 mg
  • Vitamín A 6005 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet.

  • 2

    Potom maso napichujeme na špejli střídavě s omytými, nakrájenými rajčaty a nasucho grilujeme.

  • 3

    Ke šťávě z masa přidáme kousek másla. Při podávání sypeme šašliky nasekaným koprem.

Komentáře k receptu