Přírodní hovězí guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 70 mg
  • Draslík 16.4 mg
  • Vláknina 676 mg
  • Vitamín A 676 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme a nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a dusíme.

  • 2

    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

  • 3

    Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu