Polévka sýrová s krupicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 157 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 135.7 mg
- Draslík 46.3 mg
- Vláknina 2205 mg
- Vitamín A 2205 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme a uvaříme v osolené vodě. Do vývaru zavaříme krupici a povaříme.
-
2
Potom smícháme nastrouhaný sýr s vejcem, vlijeme do vařící polévky a necháme jen přejít varem.
-
3
Nakonec do hotové polévky přidáme kousek másla a nasekanou pažitku.