Karbanátky na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 5 g Petržel - nať
  • 40 g Olej stolní
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Rajčata
  • 4 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 127 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 82.2 mg
  • Draslík 542.1 mg
  • Vláknina 11930 mg
  • Vitamín A 11930 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 166.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2531.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso umeleme a přidáme jemně nakrájenou zelenou papriku, cibuli, petrželku, citronovou šťávu a sůl. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Ze hmoty utvoříme karbanátky a zprudka je opečeme na oleji.

  • 3

    Při podávání zdobíme plátkem citronu a rajčetem nakrájeným na dílky.

Komentáře k receptu