Hovězí s koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Zelenina kořenová
  • 5 g Kopr čerstvý
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 263 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 180 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 76.8 mg
  • Draslík 87.7 mg
  • Vláknina 4310 mg
  • Vitamín A 4310 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle osmažíme očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu a cibuli. Přidáme naklepané a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme.

  • 3

    Omáčku prolisujeme, přidáme nasekaný kopr a nakonec ochutíme cukrem a citronovou šťávou.

Komentáře k receptu