Slovácká cibulačka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Chléb konzumní
  • 150 g Hovězí maso přední
  • 3.49 g Olej stolní
  • 500 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 306 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 170.1 mg
  • Draslík 359.4 mg
  • Vláknina 1700 mg
  • Vitamín A 1700 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso uvaříme v osolené vodě a nakrájíme na kousky.

  • 2

    Ve vývaru z masa povaříme na nudličky nakrájenou cibuli a přidáme vejce.

  • 3

    Do hotové polévky dáme jemně nakrájenou pažitku, kousky masa a na nudličky nakrájený, na oleji osmažený chléb.

Komentáře k receptu