Ražniči z brambor

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 40 g Celer bulvový
  • 40 g Cibule
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 40 g Mrkev kořen
  • 40 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • 100 g Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 34 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 871.3 mg
  • Vláknina 10735 mg
  • Vitamín A 10735 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 72.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, celer a papriky očistíme, krátce povaříme a nakrájíme na kousky. Brambory, omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky.

  • 2

    Na jehlu napichujeme střídavě zeleninu a brambory, posypeme drceným kmínem a nasekanou petrželkou a pokapeme máslem.

  • 3

    Dáme upéci do trouby. Ražniči můžeme také připravit na grilu nebo v alobalu.

Komentáře k receptu