Pilaf ze skopového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 491 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 25 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 18.1 mg
- Draslík 88.3 mg
- Vláknina 4024 mg
- Vitamín A 4024 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme nadrobno cibuli a zpěníme s mletou paprikou na rozehřátém sádle v pekáčku.
-
2
Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, mírně podlijeme horkou vodou a vložíme do trouby dusit.
-
3
Když je maso téměř měkké přidáme přebranou propláchnutou a spařenou rýži, podlijeme asi dvojnásobkem vody a dodusíme, až maso i rýže změknou.
-
4
Potom vmícháme do pokrmu strouhaný sýr.
-
5
Podáváme se salátem, případně i s chlebem.