Bulharská játra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Játra vepřová
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 5 g Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 124 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 29 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 102.3 mg
  • Draslík 220.8 mg
  • Vláknina 1410 mg
  • Vitamín A 1410 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra nakrájíme na kostky a nasucho opečeme. Podlijeme vodou (nebo vývarem) a krátce podusíme.

  • 2

    Potom přidáme omytá, na čtvrtky nakrájená rajčata a dodusíme. Hotová játra osolíme a přidáme kousek másla.

  • 3

    Pokrm promícháme s nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu