Čínská pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 24 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 78.8 mg
- Draslík 119.9 mg
- Vláknina 6695 mg
- Vitamín A 6695 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2530.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme nasucho.
-
2
Přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a šunku, podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme.
-
3
Měkké maso vyjmeme, vydusíme šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.
-
4
Nakonec do pokrmu přidáme olej a nastrouhanou citronovou kůru.