Suflé z telecího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 200 g Telecí maso přední
  • 60 g Solamyl
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 389 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 170 mg
  • Draslík 390.6 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odblaněné maso omyjeme a dvakrát umeleme. Maso vložíme do hnětače, osolíme a přidáme 2 lžíce vody, solamyl, rozpuštěné máslo a sekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh z bílků.

  • 2

    Hmotu vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Pečeme ve vodní lázni v troubě asi 20-30 minut.

Komentáře k receptu