Suflé z telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 15 g
- Sodík 362 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 170 mg
- Draslík 390.6 mg
- Vláknina 210 mg
- Vitamín A 210 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odblaněné maso omyjeme a dvakrát umeleme. Maso vložíme do hnětače, osolíme a přidáme 2 lžíce vody, solamyl, rozpuštěné máslo a sekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh z bílků.
-
2
Hmotu vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Pečeme ve vodní lázni v troubě asi 20-30 minut.