Francouzské kuře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Rajčata
  • 300 g Strouhanka
  • 500 g Kuře
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Bobkový list
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1071 kcal
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 1629 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 84 g
  • Cholesterol 322.2 mg
  • Draslík 853.8 mg
  • Vláknina 13231.5 mg
  • Vitamín A 13231.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné porce kuřete osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance.

  • 2

    Maso vložíme do vymazaného alobalu, pokryjeme plátky rajčat, plátky citronu, přidáme bobkový list a alobal pevně zabalíme.

  • 3

    Pečeme na mřížce v troubě asi 20 minut.

Komentáře k receptu