Francouzské kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1071 kcal
- Sacharidy 84 g
- Tuky 54 g
- Sodík 1629 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 322.2 mg
- Draslík 853.8 mg
- Vláknina 13231.5 mg
- Vitamín A 13231.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné porce kuřete osolíme a obalíme v rozšlehaném vejci a ve strouhance.
-
2
Maso vložíme do vymazaného alobalu, pokryjeme plátky rajčat, plátky citronu, přidáme bobkový list a alobal pevně zabalíme.
-
3
Pečeme na mřížce v troubě asi 20 minut.