Cikánský guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 250 g Hovězí maso zadní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 268 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 84.5 mg
  • Draslík 144.5 mg
  • Vláknina 1835 mg
  • Vitamín A 1835 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme na rajčatech a celeru.

  • 2

    Měkké maso zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a šťávu ještě povaříme.

  • 3

    Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu