Treska na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 11 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 65 mg
- Draslík 21.2 mg
- Vláknina 518.5 mg
- Vitamín A 518.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přisypeme papriku.
-
2
Tresku nakrájíme na ploché kousky, osolíme a poprášíme moukou. Vložíme ji na cibuli, po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a podusíme asi 10 minut.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.