Vepřové kotlety s kysaným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Zelí kysané
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 ks Cibule
  • 2 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 74.8 mg
  • Draslík 627.2 mg
  • Vláknina 5652.5 mg
  • Vitamín A 5652.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme.

  • 2

    Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím.

  • 3

    Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře k receptu