Vepřové kotlety s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 15 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 74.8 mg
- Draslík 627.2 mg
- Vláknina 5652.5 mg
- Vitamín A 5652.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme.
-
2
Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím.
-
3
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.