Cibulová jemná

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Pažitka
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 0.75 l Voda pitná
  • 0.5 l Mléko polotučné
  • 2 polévková lžíce Tuk
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 207 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 104 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 83.3 mg
  • Draslík 134.3 mg
  • Vláknina 2698.5 mg
  • Vitamín A 2698.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na tuku. Zasypeme moukou a umícháme světlou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme 10 minut.

  • 2

    Do hotové polévky přilijeme mléko s rozšlehaným vejcem a vše prohřejeme.

  • 3

    Posypeme nasekanou pažitkou.

  • 4

Komentáře k receptu