Bramborová dietní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 837 kcal
- Sacharidy 139 g
- Tuky 10 g
- Sodík 3634 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 134 g
- Cholesterol 13.2 mg
- Draslík 4966.4 mg
- Vláknina 50495 mg
- Vitamín A 50495 mg
- Vitamín B6 2.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 126.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 47.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Uvaříme ve vývaru doměkka. Vyndáme, prolisujeme nebo rozmixujeme a vrátíme zpět do vývaru. Polévku ochutíme solí, dle chuti
-
3
pepřem, přidáme máslo, rajský protlak a petrželku.