Anežka-polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 500 g Králičí maso
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Polévkové koření
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 0.5 dl Stará myslivecká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1203 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 3494 mg
  • Bílkoviny 130 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 343 mg
  • Draslík 2397.8 mg
  • Vláknina 4164.6 mg
  • Vitamín A 4164.6 mg
  • Vitamín B6 2.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na slanině nebo bůčku podusíme králíka, podléváme vývarem.

  • 2

    Hotové maso vykostíme, nakrájíme, přidáme do vývaru a povaříme

  • 3

    s kořením, přidáme mysliveckou a kousek másla.

Komentáře k receptu