Uzené maso v kysaném zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 688 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 49 g
- Sodík 1888 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 136.6 mg
- Draslík 890.5 mg
- Vláknina 13900.2 mg
- Vitamín A 13900.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme sádlem, vložíme plátky vařených brambor, okmínujeme, opepříme a osolíme.
-
2
Potom na brambory klademe plátky vařeného uzeného masa a pokryjeme je kysaným zelím podušeným na slanině a cibuli. Nakonec vše zalijeme smetanou a dáme zapéci do trouby.