Fusilli se zeleninou a pečenou krůtou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 575 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 17 g
- Sodík 119 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 56.4 mg
- Draslík 338 mg
- Vláknina 7952.5 mg
- Vitamín A 7952.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krůtí stehna vykostíme, maso nakrájíme na kostky a v kastrolu osmahneme na lžíci rozehřátého másla a lžíci oleje dorůžova.
-
2
Maso vyjmeme, do kastrolu přidáme zbytek másla a oleje, naběračku vody a podusíme nakrájený chřest a na kostičky nakrájenou cuketu.
-
3
Mezitím těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
-
4
Maso promícháme se zeleninou, ochutíme tymiánem, solí, prohřejeme a podáváme s těstovinami.