Fusilli se zeleninou a pečenou krůtou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cuketa
  • 400 g Těstoviny Fusilli
  • 250 g Krůtí stehna
  • 8 ks Chřest bílý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 575 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 56.4 mg
  • Draslík 338 mg
  • Vláknina 7952.5 mg
  • Vitamín A 7952.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krůtí stehna vykostíme, maso nakrájíme na kostky a v kastrolu osmahneme na lžíci rozehřátého másla a lžíci oleje dorůžova.

  • 2

    Maso vyjmeme, do kastrolu přidáme zbytek másla a oleje, naběračku vody a podusíme nakrájený chřest a na kostičky nakrájenou cuketu.

  • 3

    Mezitím těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

  • 4

    Maso promícháme se zeleninou, ochutíme tymiánem, solí, prohřejeme a podáváme s těstovinami.

Komentáře k receptu