Salát frutti di mare
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 944 kcal
- Sacharidy 68 g
- Tuky 56 g
- Sodík 97216 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 515.6 mg
- Vláknina 12153 mg
- Vitamín A 12153 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.9 mg
- Vitamín E 7.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci s prudce vroucí osolenou vodou uvaříme conchiglie.Scedíme,necháme okapat a přendáme je do velké mísy.Promícháme s 1-2 lžícemi majonézy.Necháme vychladnout na pokojovou teplotu za občasného promíchání.Do misky dáme najemno nasekanou petrželku a estragon,kajenský pepř,citronovou šťávu a zbytek majonézy.Dobře rozmícháme.Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na tenké plátky.Omyté a očištěné papriky nakrájíme na tenké nudličky.Mořské plody nakrájíme na malé kousky a spolu s ředkvičkami a paprikou přidáme k těstovinám.Osolíme,opepříme a přidáme estragonovou omáčku.Přikryjeme a postavíme do chladu.Pokud je salát suchý můžeme přimíchat trochu majonézy nebo citronov šťávy.