Lonac
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 22 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 72.8 mg
- Draslík 450 mg
- Vláknina 7405 mg
- Vitamín A 7405 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2531 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do olejem vymaštěného keramického hrnce dáme střídavě vrstvy vepřového masa nakrájeného na kostičky, rajčat, vrstvu fazolových lusků, paprikových lusků a vrstvu lilků. Vše osolíme a přidáme česnek.
-
2
Hrnec potom ovážeme navlhčeným pergamenovým papírem, na několika místech propíchneme špejlí a pokrm dusíme v troubě doměkka.