Omeleta Peisan

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory vařené
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 12 ks Vejce slepičí
  • 4 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 543 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 622 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 766 mg
  • Draslík 712.6 mg
  • Vláknina 6550 mg
  • Vitamín A 6550 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.9 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme na plátky nakrájené brambory, sekanou petrželku a osmahneme dorůžova. Potom přidáme plátky podušených žampionů a hrášek.

  • 2

    V hrnku rozšleháme na každou porci tři vejce, osolíme a nalijeme na připravené brambory. Upečeme jako omeletu.

  • 3

    Při podávání povrch posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu