Moravské závitky na pivě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Zelí kysané
  • 200 g Klobása Dunajská
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 4 ks Hovězí maso zadní
  • 3 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3292 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 297 g
  • Sodík 97208 mg
  • Bílkoviny 142 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 488 mg
  • Draslík 231.4 mg
  • Vláknina 7100 mg
  • Vitamín A 7100 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 3.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme kysaným zelím a klobásou. Srolujeme, spojíme párátky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme závitky, osmahneme ze všech stran a podlijeme pivem. Pod pokličkou dodusíme doměkka.

Komentáře k receptu